FUSTERIA BAU

Espais en Fusta en tot tipus de treballs

A Fusteria Bau som un taller que crea projectes al detall, especialitzats en tot tipus de treballs en fusta. Creiem que la fusta és un material bonic i versátil que es pot utilizar per crear objectes i estructures impressionants primant la FUNCIONALITAT, QUALITAT I ORIGINALITAT.

Realitzem tot tipus de treballs en fusta i prestem un servei personalitzat i solucions a mida. A Fusteria Bau elaborem entre altres especialitats, mobles a mida indispensables per aportat funcionalitat i elègancia als espais.

Des de 1974 treballem amb particulars acompanyant-los en la presa de decisions d'interiorisme, la fabricació i la col·locació. També som experts en l'execució de projectes de professionals del sector; arquitectes, aparalladors i decoradors. I tant hem creat espais de comerços i restaurants com de cases, pisos, apartaments i torres.

Creiem en la fusta perquè és natural, renovable i la seva transformació requereix molt poc consum energètic. A més, també tenim en compte la resta de materials que usem en la fabricació, buscant així ser una fusteria sostenible i oferir mobles el més ecològics possible.

A la nostra empresa utilizem tecnología i materials d’alta qualitat per garantir que les nostres creacions siguin duraderas i resistents al pas del temps.

Algunes de les tecnologies que utilizem a Fusteria Bau inclouen:

Maquinària CNC: Utilizem maquinària CNC per tallar i donar forma a la fusta de manera precisa i eficiente. Això ens permet crear peces amb acabats preciosos.

Disseny per ordinador: Utilizem programari de disseny per els models que estem creant. Això ens permet obtindre una eina molt útil per veure com serà el resultat final i poder fer modificacions fins adaptarnos a les necessitats de nostre client.

A Fusteria Bau fabriquem tot tipus de mobiliari, amb materials adequats i amb la funcionalitat i la qualitat com a prioritat


Respecte pel que fa als materials, a Fusteria Bau treballem amb una varietat de fustes d’alta qualitat, Roure tant nacional com americà, Noguera i Faig.

També utilizem materials complementaris com el vidres, el tèxtil, ferratges, etc …

En el nostre taller combinem les últimes tecnologies del sector amb les tècniques més tradicionals de fabricar de forma molt artesanal, que es basa en l’ús d’eines manuals i técniques tradicionals apreses de generació en generació, donat lloc a peces úniques, de qualitat i de dissenys exclusius.

 

img-empresa1.jpg
img-empresa2.jpg
img-empresa3.jpg
img-empresa4.jpg