SERVEIS FUSTERIA BAU

Serveis integrals de la fusta a consciència, per tot tipus de clients

Des de l’interiorisme fins a la decoració a Fusteria Bau treballem la fusta a consciència, per donar forma a projectes singulars. Fabriquem tot tipus de mobiliari, amb materials adequats i amb la funcionalitat i la qualitat com a prioritat.

Portes d’entrada blindades i d’interior de pas, correderes o batents, cegues o amb vidriera. Finestres i porticons interiors i exterior en fusta i amb acabat envernissat I lacat.

Mobliliari de cuina i bany adaptant-se a la perfecció a tot tipus d’espais i racons com als gustos i disseny dels nostres clients

Fusteria i dissenys d’interiors. A Fusteria Bau fabriquem tot tipus de mobiliari a mida. Mobles de bany, mobles de menjador I mobles auxiliars, com prestatgeries combinades amb iluminaria de leds.

Armaris rober, fets a partir de les necessitats úniques de cada client. Armaris empotrat com no empotrats I vestidors únics a mida.

Instal·lació de parquets, tarimes exteriors i revestiments tant interiors com exteriors amb fusta i també tarima tecnológica.

Servei per a PARTICULARS

Cada casa és un món, per això procurem que cada espai sigui el més personalitzat possible. Treballem per aconseguir l'harmonia de la teva llar.

Fes una mirada a les habitacions, menjadors, cuines o banys que ja hem realitzat.


Serveis per a professionals i NEGOCIS

El teu negoci necessita ser acollidor i adequat a les teves necessitats.

Nosaltres acompanyem al disseny d'espais com comerços, restaurants, poliesportius o farmàcies, realitzem la fabricació i la col·locació a mida. Fes un cop d'ull a les obres que hem fet.

A Fusteria Bau fabriquem tot tipus de mobiliari, amb materials adequats i amb la funcionalitat i la qualitat com a prioritat.

img-serveis2.jpg
img-serveis1.jpg