Fabriquem mobiliar escolar original, divertit i modern. Amb espais funcionals, versatils i de qualitat.

Agora mobiliari escolar

El projecte de fusta per mobiliari escolar, realitzat amb excel·lència i dedicació per part de Fusteria Bau. Considerem que el mobiliari escolar no només ha de ser estèticament agradable, sinó que también ha de respondre a les necessitats pràctiques i funcionals des estudiants i professors. Amb aquesta idea en ment, abordem cada projecte amb una visió holística, integrant la nostra experiència en fusteria amb una comprensión profunda de les dinàmiques educatives.

Amb anys d'experiència en el sector de la fusteria, a Fusteria Bau hem treballat en diversos projectes de mobiliari escolar amb èxit. Des de taules i cadires fins a estanteries, armaris i altres elementos de mobiliari específics, comptem amb el coneixement tècnic i les habilitats per a crear peces de fusta de qualitat excepcional que compleixin amb els estàndards més alts.

Cada projecte escolar comença amb una estreta col·laboració amb els nostres centres educatius. Ens assegurem de comprendre les seves necessitats i expectatives, així com els requisits de l'espai i la seguretat. Amb aquesta informació, disenyem i fabriquem peces de mobiliari personalitzades, utilitzant els millors materials de fusta i tècniques de treball artesanal per a assegurar-nos that each peça sigui d'alta qualitat i durabilitat.

A Fusteria Bau, oferim un servei professional amb una atenció personalitzada. Treballem de la mà dels nostres clients des del primer esbós fins a la instal·lació final, garantint que el resultat compleixi les seves expectatives. 

IMG_20170906_171152.jpg
IMG_20170906_171300-1.jpg
IMG_20181130_180355.jpg
MVIMG_20190909_152840_169.jpg

T'interessa aquest producte?

Si teniu alguna pregunta estarem encantats d'ajudar-vos
Camps obligatoris.
Altres Productes
Armari Robers

Armari Robers

Dissenyem armaris i vestidors fets a partir de les necessites úniques de cada client.

A Fusteria Bau dissenyem i instal·lalem tot tipus de Armari Robers empotrats com no empotrats, fet a partir de les necessitats úniques de cada client.

Armaris que pots personalitzar al màxim i ajustar-los a les teves necessitats. Amb portes batents, corredisses amb miralls o sense, diferents acabats... Per obtener el diseny que s'adapti més a cada client i espai.

Una línia de productes de fusta dissenyats i fabricats amb artesania i dedicació per Fusteria Bau. Amb els millors materials de fusta i completem cada etapa del procés de fabricació amb cura i precisió.

Veure producte
Instal·lació de tot tipus de portes

Instal·lació de tot tipus de portes

A Fusteria Bau disposem del coneixement per a la seva col·locació.

A Fusteria Bau instal·lem tot tipus de portes, on disposem de l'experiencia i coneixements tècnics per a la seva col·locació. 

Utilitzem portes de fabricación propia con industrialitzada. També treballem amb portes tècniques, com tipus RF (resistents al foc), acústiques, d'interior i d'exterior, estanques i personalitzada.

A Fusteria Bau Treballem la fusta massissa com elemento diferenciador.

Veure producte
Cuines amb mobiliari de fusta a mida

Cuines amb mobiliari de fusta a mida

A Fusteria Bau oferim tot tipus cuines amb mobiliari de fusta a mida.

A Fusteria Bau oferim tot tipus cuines amb mobiliari de fusta a mida amb acabats laminats, lacats, melamines alta resistència, etc... La fusta ens proporciona un ambient molt càlid i d'estil atemporal, personalitzable fins al infinit.

Som especialistes en mobles de cuina. Des de Fusteria Bau creem que cada cuina té les seves particularitats, i li aportem un valor afegit amb propostes de disseny i funcionalitat. Oferim sempre cuines elegants i funcionals amb estils i amb les novetats més actuals.

Veure producte
Pèrgoles ambients exteriors

Pèrgoles ambients exteriors

A Fusteria Bau desenvolupem pèrgoles amb estructures exteriors en fusta.

A Fusteria Bau, desenvolupem en pèrgoles estructures exteriores en fusta. Disposem de models disenyats per poder adapt-nos a tot tipus de client i projectes.

Els models que utilitzem a Fusteria Bau semper son fabricats a mida amb fusta termotractada autoclau.

Amb un tractament tèrmic que fa aumentar la qualitat del producte, aumenta la resistencia a la humitat i la durabilitat.

Veure producte