Dissenyem armaris i vestidors fets a partir de les necessites úniques de cada client.

Armari Robers

Benvinguts al món dels Armari Robers, una línia de productes de fusta dissenyats i fabricats amb artesania i dedicació per Fusteria Bau. Amb una combinació d'estil i funcionalitat, els nostres armari robers són una elecció perfecta per a aquells que busquen solucions d'emmagatzematge elegants i de qualitat per a la seva llar o oficina.

Una de les característiques distintives dels Armari Robers son els seus disseny personalitzat. A Fusteria Bau, creiem en la personalització per a satisfer les necessitats úniques dels nostres clients. Cada armari Rober és dissenyat de manera personalitzada tenint en compte les teves preferències estètiques, les dimensions de l'espai disponible i els teus requisits d'emmagatzematge específics. Des de l'estil dels panells fins a la configuració interna, ens assegurem que el teu armari rober sigui una obra d'art funcional adaptada a les teves necessitats.

Utilitzem els millors materials de fusta i completem cada etapa del procés de fabricació amb cura i precisió. Els nostres artesans qualificats treballen amb atenció al detall per a crear Armari Robers duradors i resistents. La nostra dedicació a la qualitat es reflecteix en cada detall, des de l'ajust perfecte de les portes fins a la suavitat de les guies dels calaixos.

Amb els nostres Armari Robers, tens la llibertat de personalitzar la configuració interna segons les teves necessitats d'emmagatzematge. Pots optar per barres per a penjar roba, calaixos amples, prestatgeries ajustables i altres opcions que t'ajudin a organitzar i emmagatzemar els teus objectes de manera eficient. Sigui que necessitis un armari rober per al teu dormitori, vestidor o oficina, trobarem la solució perfecta per a tu.

Armari Robers, disseny i fabricació excepcionals per Fusteria Bau

Els nostres Armari Robers no només són pràctics, sinó que també afegiran un toc d'elegància a l'espai. Amb l'enfocament en el disseny i els detalls decoratius, assegurem que cada armari rober sigui una peça estèticament agradable que complementi el teu estil i decoració. Des dels acabats suaus fins als tiradors o manetes elegants, cuidem de tots els elements per a crear una obra mestra de fusta.

Explora el nostre catàleg de dissenys d'Armari Robers per a inspirar-te i posa't en contacte amb nosaltres per a començar a dissenyar el teu armari rober personalitzat. A Fusteria Bau, ens enorgulleix oferir-te qualitat, artesania i estil en cada armari rober que creem.

Armari-Robers-3.jpg
Armari-Robers-4.jpg
Armari-Robers-1.jpg
Armari-Robers-2.jpg

T'interessa aquest producte?

Si teniu alguna pregunta estarem encantats d'ajudar-vos
Camps obligatoris.
Altres Productes
Agora mobiliari escolar

Agora mobiliari escolar

Fabriquem mobiliar escolar original, divertit i modern. Amb espais funcionals, versatils i de qualitat.

Fabriquem tot tipus de mobiliari escolar original, divertit, modern i sobre tot funcionals, versatils i de qualitat, realitzats amb excel·lència i dedicació per part de la nostra empresa Fusteria Bau. Som una empresa amb una llarga trayectoria en el sector de la fusteria i ens enorgulleix oferir solucions de mobiliari escolar personalitzades, duradores i funcionals per a escoles, instituts i altres centres educatius.

A Fusteria Bau, considerem que el mobiliari escolar no només ha de ser estèticament agradable, sinó que también ha de responder a les necessitats pràctiques i funcionals des estudiants i professors. Amb aquesta idea en ment, abordem cada disseny amb una visió holística, integrant la nostra experiència en fusteria amb una comprensión profunda de les dinàmiques educatives.

Veure producte
Instal·lació de tot tipus de portes

Instal·lació de tot tipus de portes

A Fusteria Bau disposem del coneixement per a la seva col·locació.

A Fusteria Bau instal·lem tot tipus de portes, on disposem de l'experiencia i coneixements tècnics per a la seva col·locació. 

Utilitzem portes de fabricación propia con industrialitzada. També treballem amb portes tècniques, com tipus RF (resistents al foc), acústiques, d'interior i d'exterior, estanques i personalitzada.

A Fusteria Bau Treballem la fusta massissa com elemento diferenciador.

Veure producte
Cuines amb mobiliari de fusta a mida

Cuines amb mobiliari de fusta a mida

A Fusteria Bau oferim tot tipus cuines amb mobiliari de fusta a mida.

A Fusteria Bau oferim tot tipus cuines amb mobiliari de fusta a mida amb acabats laminats, lacats, melamines alta resistència, etc... La fusta ens proporciona un ambient molt càlid i d'estil atemporal, personalitzable fins al infinit.

Som especialistes en mobles de cuina. Des de Fusteria Bau creem que cada cuina té les seves particularitats, i li aportem un valor afegit amb propostes de disseny i funcionalitat. Oferim sempre cuines elegants i funcionals amb estils i amb les novetats més actuals.

Veure producte
Pèrgoles ambients exteriors

Pèrgoles ambients exteriors

A Fusteria Bau desenvolupem pèrgoles amb estructures exteriors en fusta.

A Fusteria Bau, desenvolupem en pèrgoles estructures exteriores en fusta. Disposem de models disenyats per poder adapt-nos a tot tipus de client i projectes.

Els models que utilitzem a Fusteria Bau semper son fabricats a mida amb fusta termotractada autoclau.

Amb un tractament tèrmic que fa aumentar la qualitat del producte, aumenta la resistencia a la humitat i la durabilitat.

Veure producte