A Fusteria Bau disposem del coneixement per a la seva col·locació.

Instal·lació de tot tipus de portes

A Fusteria Bau instal·lem tot tipus de portes, on disposem de l'experiencia i coneixements tècnics per a la seva col·locació. 

Utilitzem portes de fabricación propia con industrialitzada. També treballem amb portes tècniques, com tipus RF (resistents al foc), acústiques, d'interior i d'exterior, estanques i personalitzada.

A Fusteria Bau treballem la fusta massissa com elemento diferenciador.

El teu negoci necessita ser acollidor i adequat a les teves necessitats. A Fusteria Bau acompanyem al disseny d'espais com comerços, restaurants, poliesportius o farmàcies, realitzem la fabricació i la col·locació a mida. Fes un cop d'ull a les obres que hem fet.

Realitzem tot tipus de treballs en fusta i prestem un servei personalitzat i solucions a mida. Elaborem entre otras especialidades móviles, y mida indispensables per aportat funcionalitat i elègancia als espais.

portes-fusteriabau1.jpg
portes-fusteriabau2.jpg
portes-fusteriabau4.jpg
portes-fusteriabau3.jpg
IDEAS PUERTAS ENTRADA 6.jpg

T'interessa aquest producte?

Si teniu alguna pregunta estarem encantats d'ajudar-vos
Camps obligatoris.
Altres Productes
Armari Robers

Armari Robers

Dissenyem armaris i vestidors fets a partir de les necessites úniques de cada client.

A Fusteria Bau dissenyem i instal·lalem tot tipus de Armari Robers empotrats com no empotrats, fet a partir de les necessitats úniques de cada client.

Armaris que pots personalitzar al màxim i ajustar-los a les teves necessitats. Amb portes batents, corredisses amb miralls o sense, diferents acabats... Per obtener el diseny que s'adapti més a cada client i espai.

Una línia de productes de fusta dissenyats i fabricats amb artesania i dedicació per Fusteria Bau. Amb els millors materials de fusta i completem cada etapa del procés de fabricació amb cura i precisió.

Veure producte
Agora mobiliari escolar

Agora mobiliari escolar

Fabriquem mobiliar escolar original, divertit i modern. Amb espais funcionals, versatils i de qualitat.

Fabriquem tot tipus de mobiliari escolar original, divertit, modern i sobre tot funcionals, versatils i de qualitat, realitzats amb excel·lència i dedicació per part de la nostra empresa Fusteria Bau. Som una empresa amb una llarga trayectoria en el sector de la fusteria i ens enorgulleix oferir solucions de mobiliari escolar personalitzades, duradores i funcionals per a escoles, instituts i altres centres educatius.

A Fusteria Bau, considerem que el mobiliari escolar no només ha de ser estèticament agradable, sinó que también ha de responder a les necessitats pràctiques i funcionals des estudiants i professors. Amb aquesta idea en ment, abordem cada disseny amb una visió holística, integrant la nostra experiència en fusteria amb una comprensión profunda de les dinàmiques educatives.

Veure producte
Cuines amb mobiliari de fusta a mida

Cuines amb mobiliari de fusta a mida

A Fusteria Bau oferim tot tipus cuines amb mobiliari de fusta a mida.

A Fusteria Bau oferim tot tipus cuines amb mobiliari de fusta a mida amb acabats laminats, lacats, melamines alta resistència, etc... La fusta ens proporciona un ambient molt càlid i d'estil atemporal, personalitzable fins al infinit.

Som especialistes en mobles de cuina. Des de Fusteria Bau creem que cada cuina té les seves particularitats, i li aportem un valor afegit amb propostes de disseny i funcionalitat. Oferim sempre cuines elegants i funcionals amb estils i amb les novetats més actuals.

Veure producte
Pèrgoles ambients exteriors

Pèrgoles ambients exteriors

A Fusteria Bau desenvolupem pèrgoles amb estructures exteriors en fusta.

A Fusteria Bau, desenvolupem en pèrgoles estructures exteriores en fusta. Disposem de models disenyats per poder adapt-nos a tot tipus de client i projectes.

Els models que utilitzem a Fusteria Bau semper son fabricats a mida amb fusta termotractada autoclau.

Amb un tractament tèrmic que fa aumentar la qualitat del producte, aumenta la resistencia a la humitat i la durabilitat.

Veure producte